Hoi, ik ben Marleen.

Ik doe niets liever dan vrouwen helpen om vanuit onrust rust te gaan ervaren. Om ze bewust te maken van de kracht die in hen ligt.

Ik ben hier zelf jaren naar op zoek geweest. De rode draad in mijn leven is dat ik niet uit de verf kom, dat ik niet laat zien wat er in mij zit. Ik pas me aan aan mijn omgeving. Waardoor ik niet doe wat ik eigenlijk wil doen.

Inmiddels heb ik geleerd hoe het anders kan. En nu mag ik deze inzichten dagelijks delen met zoveel prachtige vrouwen. Vrouwen die verstopt zitten achter hun eigen opgebouwde leven. Die moedig hun weg gaan, maar niet worden opgemerkt. Die vrouwen hun waarde laten zien is het meest dankbare werk dat ik ooit heb gedaan.

Ik ben een creatieve denker met een grote innerlijke belevingswereld. Voor mij betekent dat, dat mijn zintuigen veel waarnemen en dat ik veel opneem uit mijn omgeving. Er komt veel binnen.

Vroeger had ik daardoor vaak last van sombere buien en veel pieker gedachten. Een vol en onrustig hoofd. Inmiddels heb ik geleerd op een goede manier gebruik  te maken van mijn diepe manier van denken. En komen er mooie creatieve ideeën uit voort. En kan ik innerlijke rust en vrede ervaren.

Ik zet deze kwaliteiten in in mijn werk als praktijkondersteuner GGZ in de huisartspraktijk. Hier heb ik veel geluisterd naar mooie vrouwen (en geloof mij, zelf vinden ze niet dat ze mooi zijn,) die worstelen met het leven. Deze ervaringen gecombineerd met mijn eigen zoektocht hebben ervoor gezorgd dat ik nu mijn eigen coach praktijk heb. Waarin ik met veel liefde vrouwen help hun weg in het leven te vinden. Zowel online als offline. Zodat ze gaan leven vanuit hun eigen kracht en verlangens.

Na de opleiding POH-GGZ ben ik de opleidig voor HSP begeleider gaan volgen bij instituut Eszenzz.

Ik ben zelf hoogsensitief en introvert en de opleiding heeft mij veel tools gegeven om goed om te gaan met deze gevoeligheid. Ik heb geleerd hoe mijn denken en voelen mijn boodschappers zijn in plaats van dat ik last van ze heb. Ik heb geleerd mezelf weer centraal te stellen en van daar uit er te kunnen zijn voor anderen. En dit heeft echt mijn leven veranderd. 

Deze mooie inzichten geef ik graag weer door aan andere vrouwen. Deze tools werken voor iedereen die veel in zijn hoofd zit en behoefte heeft aan meer rust en regie in haar leven. (ook als je niet hoogsensitief bent of het niet weet van jezelf)