Het moedige pad van de ongeziene vrouw

Tijd voor leven

coaching

 

Diepe rust ervaren. 

Leven vanuit rust, vanuit jezelf.

Leven vanuit een diep vertrouwen in jezelf. Ervaren dat er een stilte in je is. Tijd voor jezelf nemen. Je niet langer verstoppen, maar jezelf laten zien. Met energie en hoop in het leven staan.

Een vol hoofd hebben. Je overprikkeld voelen. Altijd bezig zijn met wat anderen van je vinden. Je aanpassen en bevestiging zoeken.

Op deze manier leven zorgt voor onrust. Je stemt je voortdurend af op de ander. En van daaruit creëer jij je leven.

Je doet enorm je best, maar het geeft geen voldoening. Het kost je veel energie en het is nooit goed genoeg. 

 

 

Weet jij dat er meer in je zit dan er nu uitkomt?

 

Ben je vaak moe van het leven, zoals je het nu leeft?

 

Verlang je naar rust en ruimte?

 

Meld je dan aan voor het traject:

 

Het moedige pad van de ongeziene vrouw

 

♥ In dit traject ga je op reis in en met jezelf.

 

♥ Je gaat leren jezelf weer te mogen zien.

 

♥ Je ontdekt welke verlangens je jaren hebt weggestopt.

 

♥ Je leert hoe je weer mag gaan leven vanuit jouw eigen ritme.

Ik wil je bedanken dat je deze cursus hebt gemaakt. Ik was mezelf kwijt… kwam met jou in gesprek en ben de cursus gaan doen.

De opbouw en de afwisseling in de cursus is erg prettig.  Je manier van schrijven en praten is goed te begrijpen en fijn om naar te luisteren.

Het heeft me veel inzichten gegeven. Kijken naar de toekomst, wie ben ik en waar wil ik naar toe? Wat mag ik zijn, zonder te bedenken wat anderen van me vinden. Niet dingen invullen voor mezelf of hoe ik denk wat anderen wel of niet vinden van bepaalde dingen.

Ik ben erg blij dat ik de cursus heb gedaan. Dank je wel voor zoveel inzichten en inspiratie en een kijk ep een mooiere ik!!

Hennie

Ik heb het pad van de moedige vrouw gevolgd. Ik liep tegen een heleboel gedachten aan wat uiteindelijk een gevoel van onrust gaf. Wat wil ik? Waarom komt er niks uit mij? Ik moet nu dit of dat.

De cursus is heel overzichtelijk weergegeven. Ik kreeg duidelijk inzicht in mijn gedachten en hoe ik hier de hele dag onbewust in meegezogen kan worden.

Ik heb heel erg leren voelen in mijn lichaam welke signalen deze geeft. Eerder wilde ik dit niet voelen en liep ik hiervoor weg. Deze gevoelens zijn de raadgever geworden voor wat er daadwerkelijk bij mij gebeurt. Ik heb dit geleerd in de cursus. Maar 1 op 1 contact met Marleen is ook zeker aan te raden. Ze is ontzettend goed in het coachen op dit stuk. 

Ik heb energie en regie gekregen. Ik kijk nu meer naar wat is voor mij belangrijk, waar word ik blij van, wat heb ik nu nodig? Dit zorgt ervoor dat je weer zin hebt in een nieuwe dag en plannen maakt waar je bij van wordt.

Ik kan thuis ook veel beter aangeven wat ik nodig heb zonder over mijn grenzen te gaan. Ik voel mij meer ontspannen en vrijer.

Deze cursus voelt als het begin van een nieuwe versie van mezelf. Heel erg bedankt Marleen.

Sharon

Het moedige pad van de ongeziene vrouw.

Worden wie je echt bent.

In dit traject krijg je persoonlijke coaching en een online cursus waarin ik waardevolle kennis met je deel.

Kosten van dit complete traject zijn: 

€544,-

Wat krijg je?

Het traject bestaat uit 4 persoonlijke coachmomenten. Waarin ik ruim de tijd neem om samen met jou in te zoomen op jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast maak je gebruik van de online cursus. Waarin ik je meeneem op een reis in en met jezelf. Hierin zul je veel van jezelf ontdekken en krijg je waardevolle tools voor meer rust en ruimte in je leven.

Na inschrijving heb je direct toegang tot de online cursus. De coachmomenten plannen we samen. 

De online cursus bestaat uit de volgende modules:

MODULE 1 Wie ben jij?

Je gaat op ontdekkingsreis in jezelf. En van daaruit ga je richting voor je leven bepalen.

 

MODULE 2 Rust creëren.

Je leert hoe je je gedachten tot rust kunt brengen. Zodat die niet langer drama veroorzaken.

 

MODULE 3 Ik zie jou!

Je mag jezelf weer in het middelpunt zetten. Je krijgt inzicht in je aanpassingsgedrag en leert grenzen stellen.

MODULE 4 Wat houdt je tegen?

Je krijgt inzicht in je onderbewuste saboterende gedrag. Waardoor je belemmerende overuigingen liefdevol kunt bijsturen.

 

MODULE 5 Jouw actieplan.

Je gaat je inzichten vertalen naar een een praktisch plan.

Leef je eigen ritme

Tijd voor leven

Hoi, ik ben Marleen

Het gezicht achter Tijd voor leven.

De rode draad door heel mijn leven heen was dat ik niet uit de verf kwam. Ik werd niet gezien. Ik worstelde met mijn gevoel en mijn gedachten. Op zoek naar het gevoel van er toe doen.  Ondertussen paste ik me aan, want ik wilde ergens bijhoren en niemand boos maken. Niemand wist wie ik echt was, ik zelf inmiddels ook niet meer. Ik raakte de verbinding met mijzelf kwijt. 

Totdat ik helder kreeg dat ik mijn eigen keuzes mocht maken. Ik was 40 jaar en kwam voor het eerst in de “pubertijd”. Ik ging me losmaken van de patronen waar ik in vast zat.

Ik ben veranderd. Ik ben niet meer op zoek naar bevestiging. Ik weet nu dat ik de moeite waard ben.  Ik maak nu mijn keuzes vanuit gevoel. Vanuit mijn diepe innerlijke rust. Eindelijk ben ik geworden wie ik echt ben. En van hieruit voel ik de ruimte om verder te groeien en om in liefdevolle verbinding te staan met anderen. Niet vanuit tekort, maar vanuit innerlijke kracht en liefde.

Wil jij je ook niet langer aanpassen en worden wie je echt bent?

Ik deel graag mijn inzichten met jou.

Mijn meest complete traject. Hierin deel ik al mijn kennis en inzichten met jou.

Het moedige pad van de ongeziene vrouw.