JE IDEALE GEWICHT BEREIKEN MET DE LEUKER LEVEN METHODE

  Ben jij altijd bezig met lijnen?   

  Wil jij zo graag kleding kopen waar je blij van wordt?

  Ben jij klaar met je schuldig voelen over wat je eet?

  Duik je regelmatig met een zak chips op de bank?

  Ben jij de hele dag druk met dingen die je eigenlijk niet zo leuk vindt?

 Ik weet inmiddels dat het echt anders kan. Ook voor jou!

 

Omdat ik het zo zat was om in een cirkeltje rond te draaien van lijnen en weer aankomen, ben ik op zoek gegaan naar wat wel werkt. Het heeft bijna 3 jaar gekost om er achter te komen wat voor mij de sleutel was om deze cirkel te doorbreken. Het verander proces begon toen ik mijzelf de vraag stelde: Wie ben ik en wie wil ik zijn?

Hierdoor ontdekte ik dat wat ik met mijn leven deed, eigenlijk niet was wat ik heel graag wilde doen. Pas toen ik weer ging dromen en dingen durfde te gaan doen waar ik echt blij van werd, merkte ik dat afvallen ineens veel makkelijker ging. Ik had nu een reden om af te vallen die belangrijker was dan alle smoesjes die ik mezelf vertelde als ik zin in iets lekkers had. 

De stappen die ik heb gezet in dit proces heb ik omgezet naar een methode zodat jij dit proces ook kunt ervaren.

Ik heb de LEUKER LEVEN METHODE ontwikkeld, waarin jij stap voor stap leert hoe je een leuker leven krijgt èn afvalt.

MET DE LEUKER LEVEN METHODE ONTDEK JE:

  Hoe jij afvalt zonder dieet.   

  Dat jij keuzes kunt maken die leiden tot een leuker leven, waar jij blij van wordt.

  Nieuwe motivatie om voor eens en voor altijd af te rekenen met die overtollige kilo’s.

  Hoe jij gezond kunt eten, zonder gedoe.

  Dat je relaxed kunt zijn over eten, zonder schuldgevoel.

  Wie jij bent en waar je voor staat. En dingen gaat doen die  jou voldoening geven.

  Dat jij alle kleding kunt dragen die jij mooi vindt.

  Hoe jij je dromen uit gaat leven.

  Dat je nooit meer hoeft aan te komen.

  Dat je af en toe best chips mag eten. Of iets wat jij lekker vindt.

 

  •   Door mijn unieke methode ga jij:
  1. Ontdekken wat jouw motivatie is om gewicht te verliezen en ga je geloven in jezelf.
  2. Leren wat gezond eten is en hoe je dit makkelijk kunt inpassen in jouw leven.
  3. Ontdekken wie je wilt zijn en wat jou belemmert om dat uit te leven.
  4. Leren waar in jouw leven de grootste stress zich bevindt. En hoe je dit kunt doorbreken.
  5. Richting geven aan je leven, zodat je jouw dromen kunt gaan uitleven. 
  •   In het hele proces wordt je persoonlijk begeleid. En krijg je advies wat past bij jouw situatie.
  •  Je krijgt opdrachten en uitdagingen die specifiek zijn ontwikkeld voor elke module. Hiermee wordt je gericht ondersteund en wordt het proces van verandering in gang gezet. Onderweg leer jij je jezelf kennen. Je ontdekt je valkuilen en je sterke kanten. Door hier op in te spelen kun je met kleine stappen veel resultaat behalen.
  • Je kunt je eigen afvalprogramma samen stellen door een keus te maken uit de 6 modules. Iedere module behandelt een eigen thema.

 

MEER INFORMATIE OVER DE MODULES

 

DEZE METHODE WERKT ALLEEN VOOR JOU ALS:

Jij bereid bent om dingen anders te durven gaan doen. Als je openstaat voor nieuwe inzichten. 

Als jij denkt, mijn leven is wel prima zo, daar hoef ik niks aan te veranderen dan heeft mijn methode geen meerwaarde voor jou. En dat is jammer van je investering.